Gina wint op het heilige gras van Duindigt!

Wassenaar, zondag 14 april 2019. Gina EMC startte vandaag tijdens de Wassenaarse seizoensopening op het gras van Duindigt. Gina had vanuit de banden een uitstekende start en positioneerde zich op de rug van de koploper. Deze rug behield ze tot het uitkomen van de laatste bocht. Op dat moment ontstond er ruimte, waarmee een lange sprint op het laatste rechte eind van de baan begon. Gina pakte sterk door en won op overtuigende wijze.

Verder lezen

Urbanio wint in Mons, België!

Wolvega, dinsdag 2 april 2019. Zo nu en dan heeft het entrainement een logé. Momenteel verblijft Urbanio in opdracht van Jeroen Engwerda in Callantsoog. Urbanio verscheen vanavond aan de start in Mons. Gereden door Jos Verbeeck, lag hij na de bandenstart op de rug van het koppaard. Deze positie behield hij tot in de laatste rechte lijn, alwaar de sluwe Jos het gaatje aan de binnenkant benutte om de Italiaanse hengst sterk naar de overwinning te laten lopen. Urbanio liep 1.15,8 over 2850 meter.

Voor eerdere logés klik hier.

De laatste rechte lijn van Urbanio (voor de hele koers klik hier) :

Verder lezen

Ennyus naar winst in Wolvega!

Wolvega, woensdag 13 maart 2019. Ennyus Boko liep vanavond in de vijfde koers van de avond. Met startnummer vier vetrok hij goed. In het relatief kleine veld sloot hij achteraan het veld aan. Ennyus verbleef in deze positie tot zeshonderd meter voor de finish. Hij kon meetrekken op de rug van een tegenstander, om vervolgens in de laatste rechte lijn naar een overtuigende overwinning te lopen.

Verder lezen