2×3 en 3×4 in Groningen

Groningen, zondag 10 juni 2012. Op de van origine rechtsom baan in Groningen, in de vorige eeuw is dit veranderd naar linksom, is de stal aangetreden met vijf paarden die allen netjes een plaatsgeld veroverden. Wishbone Dragon en Tennessie Forest werden knap derde. Coominya, Bon Amie ST en Bunker Dragon werden vierde.


Coominya lag in haar koers midden in het veld en kwam aan de overkant sterk op.
In de laatste bocht bleef ze in haar positie van dat moment en kon de koplopers niet meer belagen. Bon Amie ST lag na de start achterin het veld. Onderweg kon ze haar positie iets verbeteren. In de laatste bocht en op het laatste rechte kwam ze slalommend goed af! Bunker Dragon had een goede start en lag op de rug van het paard in dooie spoor. Aan de overkant werd er door Bunker opgereden en kwam hij sterk de laatste bocht uit. Wishbone Dragon lag in zijn koers op de rug van het koppaard. In de laatste bocht had hij even moeite en kon er daardoor slecht uit op het laatste stuk. Tennessie Forest lag na een rustige start achterin. In de laatste ronde kon hij mee op de rug van Un Gamin Impuls en werd netjes derde.