Tennessie 4de in Grote Prijs der Lage Landen

Duindigt, zondag 15 juli 2012. Tennessie Forest heeft zich weer met de top van de Nederlandse dravers kunnen meten. Deze keer in de Grote Prijs der Lage Landen op Duindigt. Werd hij vorige maand nog derde in het Kampioenschap Nederlandse Paarden, nu behaalde hij een knappe vierde plaats. Hij nam van start af direct de koppositie om deze aan de overkant over te geven aan Icare de Bois met Roland Hulskäth. In de laatste bocht moest Tennessie achter de rug van Icare weg om insluiting te voorkomen. Het laatste stuk ging neus aan neus met Yesterday en Zorba Oldeson. Icare de Bois won de de Grote Prijs voor respectievelijk Zorba Oldeson, Yesterday en Tennessie.

Bon Amie ST maakte haar opwachting in het Sprintkampioenschap der Vierjarigen (serie). Deze koers over 1609 meter werde een prooi voor Bewitched, waarbij Bon sterk vijfde werd. Ze lag na de start midden in het veld. Door veel positie wisselingen lag ze de laatste bocht laatste. Met haar sterke eindsprint werd ze uiteindelijk vijfde in een nieuw PR van 1.15,0.