Zatopek verslaat Will nipt in Gelsenkirchen

Gelsenkirchen, vrijdag 23 november 2012. De stalgenoten Zatopek Dragon en Willtakethechance maakten er een spannende koers van. Daar waar Will na de start op de rug van het koppaard positie kon nemen, vertrok Zatopek rustig. Zatopek kon vervolgens op de rug van het paard in het dooie spoor mee naar voren. Aan de overkant raakte Will ingesloten, maar uitkomende de laatste bocht kwam er ruimte waardoor Will de leiding had in de laatste rechte lijn. Zatopek, gereden door Michael Schmid, kon op de streep zijn neus net voorbij Will steken en won de koers knap. Tennessie Forest werd knap vijfde in de koers voor de topklasse. Hij hoeft zich niet te schamen om o.a. Unforgattable, deze zomer nog op stal in Callantsoog, en Sir Karan voor te laten gaan.

Klik hier voor de video van Zatopek Dragon en Willtakethechance.