Yesterdayman 2de, Aboriginal 3de, Tennessie en Armbro 5de

Wassenaar, zondag 5 mei 2013. Yesterdayman, Aboriginalmirage, Tennessie Forest en Armbro Gold hebben op een zonovergoten Duindigt knappe plaatsgelden behaald. Yesterdayman had de mooiste positie van de koers, de rug van het paard in het dooie spoor. Op de finish af kwam hij heel hard af en kwam slechts een neusje tekort voor de winst. Aboriginal werd derde na de gehele koers aan kop te hebben gelegen. Hij liep erg goed. Tennessie lag aanvankelijk derde en ging naar het tweede spoor met nog een ronde te gaan. Op de finish af werd hij net geklopt voor de vierde plaats. Armbro lag na de start achterin het veld. Gedurende de koers maakte hij zienderogen enkele plaatsjes goed om als vijfde te finishen.


    Altijd als eerste op de hoogte bij nieuwe berichten op mijn website? Dat kan!
    Klik hier om uw email adres op te geven. Zodra er een nieuw bericht is geplaatst, wordt u automatisch geïnformeerd.