Yesterdayman in 1.16,2 (PR) naar winst in Wolvega

Wolvega, zaterdag 18 mei 2013. Yesterdayman heeft zijn groeiende vorm met winst in een nieuw persoonlijk record van 1.16,2 (2100 meter) in Wolvega bevestigd. De forse ruin wist na de start met startnummer vier direct de leiding te nemen. De gehele koers werd zijn positie onder druk gezet, waarbij Yesterdayman van geen wijken wilde weten. Op de finish af werd het nog spannend, maar op karakter wist hij zijn trouwe aanhang dolgelukkig te maken.
Dashing Dragon liep in de tiende koers beresterk om uiteindelijk als tweede te eindigen. Na de start lag hij op de rug van de koploper, ingaande de tweede bocht lag hij derde om vervolgens het eerste voor het tweede spoor te verruilen. Met een lange aanval op de koploper wist hij in de laatste bocht de leiding te nemen om net op de streep voor de winst te worden geklopt. In het hoofdnummer van de avond kwam Tennessie Forest uit tegen de topklasse. Tennessie had met startnummer drie een uitstekende start en kon mooi inparkeren op de rug van de koploper. Deze positie behield hij tot halverwege de laatste bocht, waar hij het derde spoor verkoos en sterk als derde wist te finishen.

De beelden van Yesterdayman:


    Altijd als eerste op de hoogte bij nieuwe berichten op mijn website? Dat kan!
    Klik hier om u in te schrijven voor de website-updates. Zodra er een nieuw bericht is geplaatst, wordt u automatisch geïnformeerd.