Apache 2de, Clap 4de en Amra 5de tijdens seizoen opening Duindigt

DuindigtWassenaar, zondag 22 maart 2015. Apache Diem startte in de eerste amateurkoers van het openingsprogramma. Gereden door Fred Handelaar lag hij na de start aan de leiding, waarna hij deze vervolgens afgaf. In de laatste 600 meter kwam er een aanval van achteren en Apache kon in de laatste rechte lijn meestrijden om de winst. Op de meet werd hij met een hals geklopt, waardoor een mooi tweede plaats resteerde. Amra EMC ging van start in de vierde koers. De Eller merrie kwalificeerde, na meer dan een jaar niet te hebben deelgenomen aan het koerswezen, kortgeleden op Wolvega. Ze had een goede start en wist een goede uitgangspositie te krijgen aan de binnenzijde. Onderweg ging het tempo geheel uit de koers en kwam ze ingesloten te zitten, waarna ze uiteindelijk in de laatste bocht vrijwel achteraan lag. Met een goede eindsprint wist ze netjes vijfde te worden.

Clap Your Hands deed vervolgens mee in de tweede amateurkoers. Ook hier was Fred Handelaar de rijder van dienst. Na de start had Clap een korte fout en lag hij los van het veld. Desalniettemin ging Clap ervoor en wist hij met een sterk eindschot alsnog de vierde plaats te bemachtigen.