Esperansa 3de, Amra 4de en Clap 5de op 2de Paasdag in Alkmaar

AlkmaarAlkmaar, maandag 6 april 2015. Tweede Paasdag, op de dag van de kortebaan-verenigingen, is Esperansa derde Amra EMC vierde en Clap Your Hands vijfde geworden. Esperansa, gereden door John Dekker, had met het onvoordelige startnummer negen een goede start en had snel een zesde positie in het tweede spoor. Halverwege zorgde een korte aanval voor de koppositie, die hij tot in de laatste bocht wist te behouden. Op de meet tikte hij als derde af. Amra liep een uitstekende koers, ondanks de pechprijs met twee keer een springend paard voor zich.

Ondanks dit oponthoud tijdens de koers werd ze keurig vierde. Clap had een voortvarende start. Vanuit de banden kon hij na de eerste bocht de koppositie bemachtigen. Deze hield hij tot in de laatste ronde sterk vast, waarna de aanvallen op zijn positie begonnen. Hem restte een vijfde plaats.