Canon wint met sterk eindschot in Wolvega!

Wolvega, vrijdag 22 december 2017. Canon de la Douce heeft met een sterk eindschot in de zesde koers een mooie overwinning behaald. Bij de start vertrok hij rustig en lag aanvankelijk achteraan in de koers. In de laatste ronde, aan de overkant, trok hij mee in de aanval en lag in de laatste bocht als derde paard. Met een uitstekende laatste tweehonderd meter wist hij de twee koplopers te achterhalen en zo zijn eerste overwinning op zijn palmares te schrijven!

Hasta la Vista lag ook na een rustige start achterin het veld. In de laatste ronde aan de overkant ging ook hij in de aanval en liep gemakkelijk naar het front van de koers. In de laatste rechte lijn kwam hij net te kort voor het hoogste podium en eindige als derde.

Ennyus Boko had een pittige startfout, waardoor hij meer dan vijftig meter achter het veld kwam te liggen. Halverwege koers kon hij nog wel aansluiten en uiteindelijk nog beslag leggen op een zesde plaats.


Video Canon de la Douce: