Hasta la Vista wint in Wolvega!

Wolvega, vrijdag 2 februari 2018. Hasta la Vista maakte de verwachtingen helemaal waar vanavond. In de vierde koers startte hij met startnummer zeven en lag aanvankelijk onvoordelig in de koers. In de eerste achthonderd meter maakte Hasta dan ook tempo om uitkomende de tweede bocht de leiding in de koers over te nemen. Deze positie stond de zoon van Russel November niet meer af door sterk te finishen in 1.16,2 over 2100 meter.

Ennyus Boko had in zijn koers een rustige start en sloot achteraan aan. Deze positie had hij de gehele eerste ronde. Met nog een ronde te gaan ging hij in de aanval en langzaam verbeterde zijn positie. In de laatste bocht was er nog veel werk te verzetten en met een zeer sterke eindsprint kwam hij net te kort voor de winst.

Freiya van Jip, Canon de la Douce en Surprisingly Diva werden respectievelijk vierde, vijfde en vijfde in hun koers.

De beelden van de winst van Hasta la Vista: