Biografie

Geboren en getogen in Nootdorp ben ik, Caroline Aalbers (28 juli 1976), via mijn vader in aanraking gekomen met de drafsport. Hij voetbalde destijds met amateurrijder Nico Post in onze woonplaats. Al snel ben ik, in 1992, begonnen aan de opleiding in Deurne en liep ik stage bij (uiteraard) Guus Knijnenburg in Nootdorp en Jan Hoejenbos in Lijnden.

Mijn eerste koers won ik op de baan van Alkmaar met Glenda D, een paard uit de training van Rob van Toor bij wie ik destijds werkzaam was. Vervolgens ging ik aan de slag bij Rob de Vlieger, een periode waarin ik successen boekte met o.a. Henny Meerdijk en in het monté genre met Hunter Stew Boko en Jose Boszorg. Mijn dertigste zege, het aantal te behalen overwinningen voor een pikeurslicentie, boekte ik met Nicky Norton.

Na een jaartje Australië pakte ik de draad weer op door bij Barry te Pas te gaan werken, wiens entrainement was gevestigd op het terrein van Cees Roeling in Leidschendam. Voor Cees Roeling behaalde ik ook mijn eerste zege als zelfstandig trainer, namelijk met Litmana (zie foto).

In 2003 ben ik mijn eigen entrainement begonnen in Leidschendam. In 2005 verhuisde ik met mijn entrainement naar Callantsoog, waar ik meerdere boxen kon huren. Het entrainement is gevestigd op de Zandweg 1a en er staan gemiddeld 20 paarden in training.